Известие

Collapse
No announcement yet.

Смятам да купувам 145, моля за съвет...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смятам да купувам 145, моля за съвет...

Здравейте на всички,

от доста време съм се навил за покупка на Алфа /първо 33, а сега вече е решено - 145/. За съжаление съм с общи познания за автомобилите /абе кажи го никакви/ и се притеснявам доста при избора. След дълго обикаляне си харесах една на добра цена, година 96, климатик. Салона е перфектен, въшен вид също. Запалих - няма някакви особени шумове /то толкова и разбирам, но в сравнение с една на Горубляне, която определено си чукаше леко, тази е идеална/. Въпроса е нормално ли е леко да да тресе двигателя /едва забележимо/? И на какво точно трябва да се обърне внимание като се гледа? Като я покарах нищо не тропаше, с изключение на таблото когато тръгнах по паважа. Но четох из форума че това май е нормално. Впечатлен съм от динамиката. Двигателя е 1,6, 103 к.с
    Така че ще бъда благодарен на съвет от ваша страна. .
    Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

колко струва?
    АЛФА-РОМЕО 147 1.6 04г.

Comment

Договорихме я за 4300

Comment

Лекото тресене е напълно нрмално за този двигател но със смяната на някои неща нещата ще се пооправят иначе цената е добра и ако ти харесва я взимай

Успех
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Смятам да купувам 145, моля за съвет... вече е моя

Днес колицата стана мое притежание. Много съм доволен. Оказа се първа регистрация 02,10,2006. 1, 6, боксер, всичко ел. + климатик. Червена. Първи впечатления за 30-те километра които направих: Добра динамика, твърда но много стегната возия, добро управление. Сега трябва да сменя консумативите и ще и се радвам на воля.

Само ми направи впечатление следното: За 15 км градско /но без трафик/ и още толкова извънградско температурата не стигна дори 80 градуса. Това нормално ли е?

Comment

Най-вероятно си за нов термостат! Провери го дали не е постоянно отворен. Ако е - нов струва около 40 лева, а за смяната - и сам ще се справиш.
            Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
            Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
            Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

честито и много да те радва
              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Честито Поздравления за добрия избор! Сега ще разбереш какво е удоволствие от шофирането

пп: за термостат си. Като идеш да сменяш ремъци и ролки, земи си и термостат. Ще минеш с едно разглобяване
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                X